2012 m. balandžio 20 d., penktadienis

HTC Rhyme išmanusis telefonas - į pagalbą kelionių tinklaraščiui [papildyta komentaru]

Pagaliau ryžausi pereiti aukštesnį mobilumo lygį. Nusprendžiau, kad tokiai judriai kelionių tinklaraštininkei kaip aš pats laikas įsigyti išmanųjį telefoną. Kokie tokio sprendimo motyvai?

1. Galimybė pasitikrinti elektroninį paštą bet kuriuo metu bei naudotis internetu.
2. Galimybė bendrauti socialiniuose tinkluose einamuoju momentu bei dalintis nuotraukomis.
3. Galimybė naudoti nuotraukas internete.
4. Žemėlapiai ir naudingų vietų suradimas apylinkėse keliaujant.

Telefoną išbandymui maloniai paskolino Gravitas Partners įmonė ir nuo šiandien porai savaičių būsiu išdidi HTC Rhyme išmaniojo telefono naudotoja, laukite atsiliepimo.

Prieš išpakavimą.

Beveik išpakavus.




Dėkle ir su mirksiuku, pranešiančiu apie skambutį, o moteriškei bus patogu susirasti didelėje rankinėje :-)
Kadangi vis dar esu Tele2 klientė, nuvažiavau pasiklausti, kiek man kainuos šio telefono išlaikymas. Papildomai užsisakiau interneto planą už 5 LT/mėn gauti 100 MB, nes be plano man internetas gali gautis brangiai (reikės išmokti naudotis wi- fi). Klausimas labiau patyrusiems: kiek MB išnaudoja į Facebook įkeliama nuotrauka?

Apie šį telefoną detaliau buvo rašyta čia: http://www.15min.lt/naujiena/pinigai/itkodas/htc-pristate-ismanuji-telefona-htc-rhyme-51-170741

Su meile,

Kūtvėla

[KOMENTARAS]

Tai buvo mano pirmasis išmanusis telefonas, todėl likusi su juo viena kiek sutrikau. Instrukcija buvo gal 20 lapukų bukletukas, kur daugiausia dėmesio buvo skirta paaiškinimui, kaip išmanusis telefonas prisijungs prie interneto. Labai svarbu, be abejo, bet jeigu nežinai, kaip įjungti telefoną, tai interneto buvimas ar nebuvimas jau nebe toks svarbus. Instrukcijoje trūko elementarios informacijos apie tai, kuris būtent mygtukas įjungia/išjungia telefoną, kaip užrakinamas ekranas, ir kur yra klaviatūra žinutėms rašyti. Elementarūs dalykai, bet juos teko susirasti pačiai. Kas patiko, tai klaviatūros pavertimas šonu ir patogesnis rašymas, galimybė naudotis bevieliu internetu (atitinkamai, elektroniniu paštu, Facebook ir Twitter, žemėlapiai), pakankamai ilgas baterijos laikymo laikas (3 paros tikrai jeigu nebuvo aktyviai naudojamas internetas, kitu atveju-krauti kas vakarą), veidrodis bei žibintuvėlis. Vienintelis didelis minusas yra tas, kad žadintuvas neįsijungia jeigu telefonas išjungtas (aš nakčiai telefoną visada išjungiu, kad nenaudotų bereikalingai energijos). Pasiūlymas dėl instrukcijos: galbūt detalią instrukciją galima gauti telefono gamintojo internetiniame puslapyje?


Komentarų nėra: