2016 m. gruodžio 21 d., trečiadienis

Kiek kainuoja nusipirkti reklamą Kūtvėlos bloge?

Tinklaraščio "Kūtvėlos kelionės ir klajonės" memorandumas dėl teikiamų reklaminio pobūdžio paslaugų, skirtas komerciniams subjektams, privatiems asmenims ir paslaugėlių kaulytojams.

Pastaruoju metu padaugėjo užklausų dėl reklamos mano tinklaraštyje. Tai labai džiugina, nes rodo, kad "Kūtvėlos kelionės ir klajonės" pasiekė brandą ir tapo brendu :-) Čia iš karto noriu pasakyti-jeigu skaitote šį įrašą, vadinasi reklama mano tinklaraštyje Jus domina. O manęs mano nuosava reklama-nedomina. Taip, žinau, baisu, bet tikrai nedomina. Nerašykite man, prašydami skirti savo laiką, kurio šioje žemėje mums taip nedaug atseikėta, atlikti kažkokį darbą Jums, nes man nuo to bus "gera reklama". Reklama neapmoka sąskaitų ir nenuperka žiurkėnui saulėgrąžų. O gera reklama turėtų tai padaryti. Pagalvokite apie badaujantį žiurkėną ir susigėskite.

Todėl šituom pažymima, kad tinklaraščio "Kūtvėlos kelionės ir kelionės" autorė Kūtvėla teikia nemokamas ir mokamas reklamos paslaugas.


NEMOKAMOS REKLAMOS PASLAUGOS, tokios kaip reklaminės nuorodos, reklaminis baneris, pasidalinimas socialiniuos tinkluose ir pan. teikiamos neatlygintinai kitiems tinklaraščių autoriams, jeigu tie tinklaraščiai nėra reklaminių banerių fermos. Jeigu norite pasikeisti reklaminėmis nuorodomis su mano tinklaraščiu, susisiekite. Jūsų nuoroda bus patalpinta skiltyje "Mano skaitomi dienoraščiai". Ten įtraukiu savo skaitomus dienoraščius, kurie man kažkuom patinka, yra svarbūs ar naudingi. Jeigu Jūsų tinklaraščio ten nėra, tai dar nereiškia, kad jo neskaitau

MOKAMOS REKLAMOS PASLAUGOS teikiamos komercinę veiklą vykdantiems subjektams (kelionių agentūroms, transporto firmoms, oro linijoms, ir pan.). Paslaugai apskaičiuotus mokesčius pagal Lietuvos respublikos įstatymus sumoka reklamos Užsakovas. 

Siūlomos paslaugos:

1) Reklaminio banerio talpinimas.
Talpinimo trukmė: 1 metai po patalpinimo dienos. 
Paslaugos kaina: 200 EUR po mokesčių.
Papildomos  sąlygos: pasilieku sau teisę pašalinti reklaminį banerį bet kuriuo metu iki sutarto termino pabaigos, jeigu atsiras nenumatytų aplinkybių (tarkime, Jūsų įmonė bus paduota į teismą už įsipareigojimų turistams nevykdymą ir pan.). Pinigai už nesuteiktas reklaminės paslaugos dienas negrąžinami. 

2) Reklaminės nuorodos talpinimas.
Talpinimo trukmė: 1 metai po patalpinimo dienos.
Paslaugos kaina: 200 EUR po mokesčių.
Papildomos sąlygos: sąlygos: pasilieku sau teisę pašalinti reklaminę nuorodą bet kuriuo metu iki sutarto termino pabaigos, jeigu atsiras nenumatytų aplinkybių (tarkime, Jūsų įmonė bus paduota į teismą už įsipareigojimų turistams nevykdymą ir pan.). Pinigai už nesuteiktas reklaminės paslaugos dienas negrąžinami. Jeigu nerašote dienoraščio, tai nuoroda galės būti patalpinta specialiai sukurtame skyrelyje "Tai naudinga" ar panašiu pavadinimu. Visos reklaminės nuorodos mano skaitomų dienoraščių ar specialiai sukurtame skyrelyje išdėstomos automatiškai abėcėlės tvarka, todėl jeigu Jūsų tinklaraštis/tinklalapis vadinasi "Žiūrėk, kaip čia faina", tai ir būsite paskutinis. 

3) Paslaugos/prekės testavimas. 
Paslaugos trukmė: sutartinė.
Paslaugos kaina: 100 EUR po mokesčių už vieną testuotą prekę/paslaugą. 
Papildomos salygos: testavimo aprašymas ir išvados/rekomendacijos gali būti pateikiamos tik užsakovui naudoti savo nuožiūra, arba papildomai gali būti sukurtas specialus įrašas mano tinklaraštyje. Jeigu toks įrašas užsakomas iš prekės/paslaugos testavimo užsakovo, vieno tokio įrašo patalpinimas mano tinklaraštyje (su pasidalinimais socialiniuos tinkluose mano nuožiūra) iki 1 metų po patalpinimo datos apmokęstinamas 100 EUR po mokesčių. Savo ruožtu, tokio įrašo publikuoti nepažadu, jeigu manęs tai nesudomins arba jeigu testavimo rezultatas neatitiks mano lūkesčių. 

4) Užsakomasis straipsnis.
Paslaugos trukmė: 1 metai po patalpinimo dienos.
Paslaugos kaina: 250 EUR po mokesčių.
Papildomos sąlygos:  pasilieku sau teisę pašalinti reklaminį straipsnį bet kuriuo metu iki sutarto termino pabaigos, jeigu atsiras nenumatytų aplinkybių (tarkime, Jūsų įmonė bus paduota į teismą už įsipareigojimų turistams nevykdymą ir pan.)  Pinigai už nesuteiktas reklaminės paslaugos dienas negrąžinami. Užsakomąjį straipsnį paruošia ir reikiamas iliustracijas pateikia reklamos užsakovas. 

Ir ne, nesiderėsime. Kainos nurodytos sąžiningos. 

Jeigu esate komercinis subjektas (kelionių agentūra, transporto firma, oro linijos, ir pan.) ir norite NEMOKAMOS reklamos mano bloge, tai padaryti labai paprasta- susisiekite ir pasiūlykite savo paslaugą. Tai gali būti nakvynė viešbutyje, autobuso bilietas į Rygą, vakarienė restorane, kelionių knyga, ryšių ir fotografijos priemonės, kelionėms skirti aksesuarai ir viskas, kas susiję su plačia kelionių tema. Jeigu man Jūsų prekė/paslauga patiks, aš ją pareklamuosiu savo skaitytojams ir tai Jums nieko nekainuos. Ir patikėkte manimi, tos darbo valandos, kurias sudedu į šio tinklaraščio turinį, tikrai prilygsta Jūsų suteiktos prekės/paslaugos kainai. Yra viena sąlyga: Jūs man nestatote jokių salygų. Nes, Dievas mato, jeigu man pradėsite sakyti kažką panašaus į "Bet be abejo norisi, kad nušviestumėte teigiamai [prekės/paslaugos pavadinimas]. Nereikia panegirikos, bet daugiau teigiamų pastebėjimų."-tai mūsų glaudus bendradarbiavimas pasibaigs net neprasidėjęs. Jeigu norite man aiškinti, kaip reikia rašyti, žiūrėkite užsakomojo straipsnio kainas ir sąlygas. 

sadhamster
Kai baigiasi saulėgrąžos, o tau siūlo "gerą reklamą". 

Šio tinklalapio turinys kuriamas su meile ir visuomenei prieinamas nemokamai. Jeigu visgi norite atsidėkoti finansiškai-tam yra Paypal paramos mygtukas arba Patreon prenumerata. 

Dėkoju, kad mane skaitote.

Kūtvėla 

Komentarų nėra: