2012 m. balandžio 27 d., penktadienis

Penktojo kilometro iššūkis

Dėkui MariukasM ir Powiukei  už reportažą apie 5 kilometrą. Originalus idėjos puslapis yra čia http://en.blog.wordpress.com/2012/04/10/automattics-worldwide-wp-5k/ angliškai, o aš perteiksiu idėją ir lietuviškai.

5 kilometrų atstumą galima nueiti, nubėgti, nušokuoti, nuvažiuoti dvviračiu, nuplaukti, nubėgti sporto salėje ant treniruoklio ar kitokiu judėjimo būdu pasiekti. Nėra laiko limito, svarbiausia yra dalyvavimas. Nelabai mokantiems naudotis technologija ir matuokliais, štai apytikslės gairės: 5 kilometrai yra: 3.1 mylia, 12 ratų stadione, 6000-7500 žingsnių, arba greito ėjimo 50-60 minučių.

Renginys vyksta balandžio 23-29 dienomis. Finalas yra balandžio 29 d. Renginio metu nufotografuokite ką matote 5-jame kilometre, įkelkite į Internetą ir įdėkite nuorodą į originalų idėjos puslapį (pateiktas aukščiau). Taip pat galite pranešti organizatoriams, savo draugams, giminėms, kolegoms, Feisbukui ir visam pasauliui.

Šiaip aš tuos 5 km sąžiningai esu numynusi, nes vyksta kraustymasis į kitą butą, bet pabandysiu savaitgalį paskaičiuoti žingsnius :-)

Su meile,

Kūtvėla Kilometrytė

2 komentarai:

MariukasM rašė...

Na šiaip pirmoji šią idėją užrodė powiukė.

Ele Pranaityte rašė...

Jos nuopelnai irgi pripažinti patapo. Dėkui už pastabą.