2012 m. kovo 17 d., šeštadienis

Ginesas, regbis, kutenimas ir kiti įprasti savaitgalio ypatumai

Šiandien ėjau susitikti su nauju pažystamu iš Couchsurfingo. Šiuo metu neturiu galimybės nieko priimti nakvoti, bet mielai susitinku ir parodau Vilnių. Kaip ne kaip, visgi turiu gidės pažymėjimą. Pinigais neimu, geriau neinam kur pasėdėti. Taip sakant, dirbu už pavalgymą, bet tuom geriau nepiktnaudžiauti, nes galiu užsipageidauti kokio nepigaus egzotinio delikateso.

Tai vat, susitikau su Džonu. Pasivaikščiojome, papietavome, tada žiūrim kažkoks man dar nematytas baras iškaba šviečia. Taip įdomiai padarytas, įėjimas per raudoną anglišką telefono būdelę. Siūlosi man Džonas Gineso pastatyti bokalą. Aš šiaip alaus negeriu, kažkada vaikystėje esu ragavusi ir baisiai nepatiko. Bet šykart pasidaviau pagundai.

Vidus toks neblogai apstatytas, nieko labai prašmatnaus, baras gi, gana triukšminga, bet antrame aukšte pavyko rasti patogią minkštą sofutę, ekrane stebėjom regbio rungtynes. Žiaurus sportas. Perkant alų, gavau dovanų bokalą. Tam, kad ryte atsikėlus pasižiūrėti ir prisiminti, kur naktį praleidau. Išsigandau, kad tas alus moterims turbūt nepritaikytas, jeigu jau taip, pH turbūt nesubalansuotas. Bet pasirodo, kad ne, visai gardus. Dar pavalgyti galima sočiai. Degustacijos metu įsidrasinęs Džonas sugebėjo ranką pabučiuoti, komplimentų prižerti ir dar kutenti bandė. Rimtai. Čia aš jau pristabdžiau jo iniciatyvą, nes aš visgi padori mergina. Tikrai. Žodis. Kiek supratau, jis čia neblogai Couchsurfina dar su keliomis panomis. Nu ką dabar, mane nors tiek guodžia, kad iki Šv. Onos bažnyčios aš jį visgi nuvedžiau. Jeigu norės kutentis ir toliau, pirma eisim į civilinę metrikaciją. 

Smagusis kampelis yra Portobello Pub, Aušros Vartų g. 7. 

Vis ūkyje pravers

O ką veikėte Jūs?

Su meile,

Kūtvėla

2 komentarai:

MariukasM rašė...

"... įprasti savaitgalio ypatumai" - tikrai smagūs ypatumai :)

Ele Pranaityte rašė...

Na, čia toks "pasilipimas ant bačkutės", kad kietesnė atrodyčiau :-) Nors šiuolaikinaim jaunimui tai turbūt kasdienis dalykas.