2012 m. spalio 5 d., penktadienis

Medininkų pilies lankymo laikas ir darbo valandos

Kadangi vis dažniau į mano tinklaraštį atkeliauja būtent užklausos, kada dirba atnaujinta Medininkų pilis, Medininkų pilis dirba III-VII 10.00-18.00 balandį-spalį ir 10.00-17.00 lapkritį-kovą; ne sezono metu į balkonus ir į apžvalgos aikštelę neinama. Lankymo kaina suaugusiam 6 LT, moksleiviui, studentui ar senjorui 3 LT.


Informacija teisinga jos paskelbimo metu. Medininkų pilis dabar yra priskirta Trakų istorijos muziejui.

Yra automobilių stovėjimo aikštelė. Netoli pilies stoja autobusai iš Vilniaus, galima važiuoti tiesiai iš Vilniaus autobusų stoties. Kaina iki Medininkų gali siekti 6.50 LT. Kelionė autobusu trunka -pagal autobuso grafiką- kažkas apie apie 40 min.

Dėmesio! Ant stotelės Medininkuose nėra iškabintas autobuso į Vilnių grafikas, todėl susiraskite jį prieš važiuodami (Internete, pasiklauskite stotyje). Autobusai tenais turi tendenciją atvažiuoti netgi per anksti (mano atveju, net 15 min anksčiau laiko), todėl nevėluokite. Blogiausiu atveju, skambinkite informacijos telefonu 118 (pokalbio kaina-pagal mobiliojo operatoriaus tarifus).

*Informacija apie darbo laiką nusirašyta nuo stendo prie Medininkų pilies ir yra teisinga jos paskelbimo/atnaujinimo dieną: 2012 lapkričio 26d.


       
Kūtvėla



Komentarų nėra: